ET POT INTERESAR
Darreres Notícies
 

Tractament d’Imatge

Una imatge és més que mil paraules i nosaltres som especialistes a mimar-les per tal que expressin al màxim el missatge que han de comunicar. Els següents apartats són una minúscula mostra de fins on podem arribar en l’apassionant món del tractament digital, si es pot imaginar es pot fer.

Retoc digital

Corregint aquells petits errors o grans defectes aconseguim extreure tota la personalitat a una bona imatge. Eliminació de pols i taques, restauració i correcció del color, efectes soft sobre la pell, substitució o eliminació de fons, etc.

Creació digital

Crear imatges noves i virtuals per definir o reforçar un concepte, un estil o una idea. Imatges subtils per a fons de catàlegs o publicitat que acompanyats dels elements principals imprimiran caràcter a l’art final i també imatges impactants que per elles soles ja fan arribar el missatge.

Manipulació

A diferència del retoc, la manipulació incideix extraordinàriament en la imatge. Podem esborrar, crear o col·locar nous elements per aconseguir un producte diferent si els canvis en la producció a última hora, les idees noves de prototips o les modificacions de colors o textures així ens ho demanem.

Restauració

Les imatges deteriorades reneixen amb la restauració, treure ratllades, afegir parts perdudes, eliminar tons de color provocats pel pas del temps. Conserveu els vostres records originals en format digital inalterable al pas dels anys.

Conversió

Convertim qualsevol imatge a qualsevol format, mida o resolució. CMYK per impressió òfset, RGB per reproduccions fotogràfiques, Blanc i Negre o tonalitats de colors directes. Resolucions d’alta qualitat o per web. Exportació a formats concrets com ara: jpg, tif, eps, etc.