ET POT INTERESAR
Darreres Notícies
 

Serveis Digitals

Com a complement als nostres departaments de disseny i fotografia, posem a l’abast dels nostres clients tota una sèrie de serveis paral·lels, els quals són fonamentals, tant per a la realització dels seus elements gràfics, com per a la divulgació dels seus productes. Els esmentats departaments, la majoria d’ells situats a les nostres pròpies instal·lacions, ens permeten un exhaustiu control tant dels terminis, com de la qualitat dels treballs realitzats. Dins d’un món tan competitiu com l’actual “Samdisseny” anteposa l’agilitat i el bon servei a qualsevol altra premissa, mantenint un nivell de preus ajustat i adequat al treball realitzat.
iDigital 001

Impressió

La impressió digital ens permet en un temps rècord i en qualitat òfset d’obtenir una quantitat limitada dels seus catàlegs. Amb formats màxims A3+ i gruixos de paper fins als 300 grs obtenim un ampli ventall de possibilitats.
Els sectors on és especialment avantatjosa són:
Importadors amb un nombre elevat de novetats periòdiques.
Joieria i rellotgeria amb actualitzacions ràpides de producte i qualitat d’imatge.
Tèxtil que necessita un control fidel dels colors i textures.
Si la seva empresa requereix un nombre petit de catàlegs (clients preferents, xarxa de vendes) agilitat en els canvis i un control total de la reproducció, aquesta és sens dubte la seva solució.

Escàner

Dins de l’era digital en la qual ens trobem, és imprescindible el poder digitalitzar amb la màxima qualitat possible, tots aquells originals que posseïm, tant fotogràfics, com de dibuixos o impressions.

Gràcies als nostres equips d’última generació i especialment al nostre personal humà, amb una experiència dilatada des de fa ja molts anys en l’escannejat de tot tipus d’imatges, oferim uns resultats d’una increïble fidelitat i precisió.

Tots els processos d’escannejat, es realitzen dins de les nostres pròpies instal·lacions, la qual cosa ens dóna un control i una agilitat total sobre els treballs que realitzem.

GranFormato 0002

Gran Format

Especialment pensada per a decoració interior, fires, punts de vendes, aparadors…

  • Impressió sobre diversos suports: paper fotogràfic, duratrans, lones, pvc
  • Amb diferents acabats: plastificat brillant i mate, foam, perfil d’alumini…

Maquetes

Com es diu, una imatge val més que mil paraules, i en aquest cas possiblement molt més. Gràcies a la impressió digital i a la nostra pròpia experiència, posem a disposició dels nostres clients un departament que els pot ser molt útil una vegada han finalitzat totes les feines de disseny i preimpressió i és el departament de manipulació i maquetes, el qual li dóna la possibilitat de poder veure una mostra pràcticament real del producte dissenyat. Especialment pensat en packaging, catàlegs, imatges gràfiques…

maquetas 001
Rotulacion 0003

Retolació

A fi de donar als nostres clients un servei global, tant en disseny gràfic com en les diferents utilitzacions d’aquest, el departament de retolació està pensat com un complement a tots els serveis que realitzem directament a les nostres instal·lacions i d’aplicació dels diferents dissenys que aquí es realitzen.

La retolació, preferentment sobre vinils, s’aplica en rètols, aparadors, cartells informatius, senyalització. etc…

Gràcies als vinils translúcids obtenim aquest grau d’intimitat que ens aporta la seva aplicació en finestrals, finestres, o simplement en divisions internes, sent fàcilment personalitzable amb els elements gràfics de l’empresa.