ET POT INTERESAR
Darreres Notícies
 

Imatge Empresa

Des del logotip, l’element més bàsic i possiblement més representatiu de l’empresa, fins a la web, el més internacional; entre les dues, totes aquelles que la representen i diferencien dels seus competidors: catàlegs, embalatge, publicitat, promocions, etc. El nostre compromís és el d’aconseguir que la seva empresa tingui la imatge que vostè desitja i la seva competència enveja.

Logotips

Desenvolupament total de la imatge corporativa: a partir de la creació del logotip es defineixen la guia d’estil, le lletres, paper carta, sobres, targetes i altres símbols identificatius.

Publicitat

La imatge de l’empresa al carrer i als mitjans de comunicació, anuncis a revistes, diaris, premsa especialitzada, material publicitari, panells retroil·luminats, retolació, etc.

Catálegs

Realitzem el disseny del material gràfic i de la presentació dels productes o serveis d’empresa, en formats clàssics (diptics, triptics, fulletons) o en altres més elaborats en les formes, estructures o papers.

Promocions

Publicitat i eines de suport puntual per donar a conèixer l’empresa i els seus productes: mateerial per fires i exposicions, regals promocionals, serigrafia sobre objectes, plotejats o adhesius.

Packaging

Estudiem les posssibilitats d’envàs o presentació dels productes de l’empresa: realitzant el primer esborrany o readaptant-ne d’altres ja existents, configurant els plànols d’encunys i controlant el procès d’impressio òfset.

Webs

Presència de l’empresa a les xarxes, disseny i desenvolupament de webs, format cl’assic o gestor de continguts (wordpress), formularis, manteniment, assesorament, hosting.

seire